Veel Gestelde Vragen

Apple Hulp Nederland probeert haar website zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te houden. Soms zitten wij zelf ook met vragen waar we zo snel het antwoord niet op kunnen vinden! Is dit bij u ook het geval? Kijk dan bij onze Veel Gestelde Vragen en vindt het antwoord op bijna alle vragen! Nog niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of bel onze klantenservice: 036 – 524 43 68.

Betalingen

Bij ons is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

– Per Bank
– Via Betalverzoek
– PayPal
– Contant

Wij zijn bezig met de mogelijkheid om via pin te betalen na ons bezoek.

Wij willen enkel tevreden klanten, u hoeft dus ook pas de factuur voor ons bezoek te voldoen nadat u 100% tevreden bent met onze dienstverlening.

Ja, wij bieden deze mogelijkheid aan voor onze zakelijke klanten. U dient de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

Garantie en Heroepingsrecht

Apple Hulp Nederland geeft 2 jaar garantie op de producten die u via ons aanschaf. Als u problemen met onze diensten heeft kunt u contact met ons opnemen.

Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat u een overeenkomst die tot stand is gekomen via het internet, per telefoon of op straat, binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren.

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Mocht u echter om welke reden ook ontevreden zijn over de producten en / of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Dat vinden wij erg vervelend! Apple Hulp Nederland vindt het erg belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij willen u vragen contact met ons op te nemen of te bellen met onze klantenservice: 036 – 524 43 68.

Onze Diensten

Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Back-up oplossingen voor uw Apple
 • Oplossen van software problemen (e-mail, foto’s etc.)
 • Aanschaf nieuwe en refurbished Apple producten
 • SSD Upgrades voor alle mogelijke Apple apparatuur
 • Zakelijke Apple diensten
 • En nog veel meer…

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Apple Hulp Nederland? Neem contact met ons op!

Bij Apple Hulp Nederland kunnen wij u vaak al binnen 15 minuten helpen, dit doen wij door middel van hulp op afstand. Is het probleem lastiger op te lossen? Dan komen wij graag bij u langs, in dit geval zal het iets langer duren voordat uw probleem is opgelost.

In principe in heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almere, centraal gelegen in Nederland. Afhankelijk van uw probleem zullen wij u altijd eerst op afstand proberen te helpen, is dit niet mogelijk dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheid om bij u langs te komen.

Contact Opnemen

Overige Informatie

 • Apple Hulp Almere
  Edvard Munchweg 29
  1328 MA Almere
 • 036 - 524 43 68
  info@applehulpnederland.nl
  www.applehulpnederland.nl

Volg Ons!

Bezoek Ons!