Mac Checkup

Als u uw Mac altijd in topconditie wilt houden, dan heeft Apple Nederland de Mac checkup voor u ontwikkeld. U bepaalt hoe vaak wij de checkup van uw Mac uitvoeren. Ons advies is om de algehele controle van uw apparaat tweemaal per jaar te laten uitvoeren. Op deze manier kunnen onze specialisten er voor zorgen dat u altijd de laatste updates heeft ge├»nstalleerd, nieuwste programma’s heeft en uw Antivirus software up-to-date is. Wij doen de Mac Checkup bij u thuis, op kantoor of op afstand. Alles is mogelijk bij Apple Hulp Nederland!

Wilt u een afspraak maken om uw Mac te laten checken? Dat kan! U kunt contact opnemen met onze specialisten, ook kunt u ons bellen: 036 – 524 43 68 en wij helpen u graag om uw Apple in topconditie te houden.

Een korte uitleg

Wat is een Mac Checkup?

Dit is een algehele check van uw Mac apparaat, zoals MacBook, iMac of Mac Mini. Tijdens deze check maakt onze specialist uw apparaat sneller, kijkt alles voor u na, installeert updates en geeft u een advies over upgrades.

Hoe doen wij de check?

Een specialist komt bij u aan huis, op kantoor of helpt u op afstand. Alles is mogelijk bij Apple Hulp Nederland. Wat er tijdens de check gedaan wordt, blijft uiteraard hetzelfde. Wij houden uw Mac in topconditie!

Afspraak Maken?

Ervaart u dat uw Mac minder snel werkt? Krijgt u rare meldingen op uw Mac? Geen paniek! Apple Hulp Nederland doet graag een check-up van uw Mac. Bel onze klantenservice vandaag: 036 - 524 43 68!

Ook uw mening geven?

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten de Mac checkup ervaren hebben? Hier vindt u een greep uit meningen van onze klanten. Wilt u ook uw mening met ons delen? Dan waarderen wij dit ten zeerste! Neem hier voor contact met ons op, of bel onze klantenservice: 036 – 524 43 68. Wij danken u voor uw mening!

Wat zeggen klanten?

Willem, Loosdrecht
Read More
Wat een uitvinding! Wij maken thuis veel gebruik van Apple apparaten, tweemaal per jaar laten wij een specialist van Apple Hulp Nederland bij ons langs komen, om al onze systemen na te laten kijken. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date en voorkomen wij grote problemen. Top service!
Maria, Zeist
Read More
Voor mijn bedrijf maak ik gebruik van diverse Apple apparatuur, zoals een iMac en een MacBook Air. Wij nodigen de specialisten van Apple Hulp Nederland maandelijks uit voor een bezoek. Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen! Hiermee zijn wij veel problemen voor en kan mijn bedrijf blijven draaien.
Fam. de Klein, Den Helder
Read More
Apple Hulp Nederland voert bij ons op afstand de Mac checkup uit. Voor ons ideaal, omdat de Apple apparaten bij ons thuis veel gebruikt worden door onze kinderen. Overdag, als ze naar school zijn logt de Apple specialist in en zorgt er voor dat onze Macs altijd up-to-date zijn en blijven. Helemaal super!
Previous
Next