Dé oplossing voor e-mail problemen

Niets is vervelender dan dat uw e-mail niet werkt of niet up-to-date is. Bij Apple Hulp Nederland begrijpen we dit en bieden we de oplossing voor al uw e-mail problemen. Bent u een zakelijke gebruiker? Dan zorgen wij er voor dat uw e-mail synchroon loopt op al uw apparaten. Bent u e-mail kwijt geraakt en is deze niet meer terug te krijgen? Ook dan hebben wij in veel gevallen een passende oplossing.

Apple Hulp Nederland levert en beheert diensten voor e-mail zoals Exchange Online of e-mail op uw eigen domeinnaam. Naast het leveren van deze diensten lossen wij ook uw e-mail problemen op. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel onze klantenservice: 036 – 524 43 68 of neem contact met ons op. Apple Hulp Nederland lost al uw e-mail problemen snel voor u op!

E-mail ondersteuning bij:

Outlook

Apple Mail

Problemen met iCloud?

Apple Hulp Almere kan, zoals aangegeven e-mail problemen vanaf afstand vaak snel voor u oplossen. Dit doen wij met behulp van het programma TeamViewer. Als u er akkoord voor geeft dat wij uw Apple overnemen is uw probleem vaak al binnen 15 / 30 minuten opgelost.

Voor uw onderneming is continuïteit van groot belang. Door het afnemen van onze diensten helpt Apple Hulp Nederland de synchronisatie van uw e-mail te optimaliseren, ook bieden wij ondersteuning voor diverse programma’s zoals Microsoft Outlook of Apple Mail. Hierdoor heeft u altijd de meest recente e-mail bij de hand en is uw e-mail altijd veilig. Neem contact op voor ons zakelijke diensten.

Of u nu zakelijke of privé gebruikt maakt van een Apple apparaat, iCloud is hier een zeer belangrijk onderdeel van. Alleen begrijpt niet iedereen de exacte werking van iCloud. Apple Hulp Nederland helpt u met het instellen van iCloud, problemen met iCloud en al uw andere iCloud gerelateerde vragen.

Bezoek Ons!