Uw bestanden, onze zorg

Of u nu thuis of zakelijk gebruik maakt van Apple apparatuur, een goede back-up van uw bestanden is erg belangrijk! Apple Hulp Nederland begrijpt dit en wij bieden diverse oplossingen voor het maken van een back-up van uw dierbare en belangrijke bestanden. Naast het juist instellen van de back-up software leveren wij ook de apparatuur welke nodig is om een goede back-up van uw bestanden te kunnen maken.

Om u een advies te geven welke passend is bij uw situatie helpen wij u hier graag op afstand bij of komen bij u aan huis of op kantoor. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 036 – 524 43 68 of contact met ons opnemen. Wij helpen u grag met het inrichten van uw back-up systeem.

Wij zijn uw partner voor

  • Back-up
  • Cloud
  • Apple
  • Windows

Ik wil advies!

Vragen over uw Back-up?

Heeft u vragen over de back-up van uw Apple apparaat, zoals iMac, MacBook (Pro/Air), Mac Mini of iPad? Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar met de juiste adviezen voor uw situatie. Apple Hulp Nederland heeft jarenlange ervaring in het oplossen van een grote diversiteit aan Apple problemen. Wij komen graag bij u aan huis, op kantoor of helpen u op afstand. Ook als u gebruik maakt van Apple én Windows Systemen hebben wij een passende oplossing.

Benieuwd naar onze back-up diensten? Neem contact met onze klantenservice op of bel ons: 036 – 524 43 68. Onze klantenservice staat voor al uw vragen klaar!